2015

 

Årsberetning 2015

Stævner:

Året startede med at Iwaz tog til Vejen Nytårsstævne. Her blev blandt kvinder, Augusta nr.1 ; Vibse nr. 2 og Marianne nr.3 J og blandt mænd blev Lars V. nr 2 og Erling nr. 4 J

I juni tog vi til Odin stævnet. Vibse blev nr 1 og Augusta nr 2, i træ klassen. I fiberklassen blev Augusta nr. 1. Lars V. blev nr. 3 om Odins øje og Augusta vandt en Palnatoke.

I august var vi mange som tog til Nysted Middelalderfestival. I den forbindelse skulle den sydsjællandske mester findes. Konkurrencen løb over 2 dage. I finalen kom Augusta og Vibse. Vibse vandt.

Senere i august tog vi mange fra Iwaz til DM i Vikingebueskydning. Vi havde en fantastiske lejr. Augusta tabte virkelig sin 1. plads og fik en flot 2. plads. Stine blev nr 3 og Lars blev nr. 4. En rigtig god weekend.

Til Kampdagene i Nyborg, deltog mange fra Iwaz i den årlige buekonkurrence. Lars Værum vandt suverænt

Som noget nyt har Iwaz afholdt Længdeskydning. Dette var en stor succes. Der blev skudt langt, selv de tunge buer kom langt ud J I klasserne med lamineret buer vandt Vibse, Erling og Michael. I klasserne med helved buer vandt Jens og Esben J

 

Resultater fra de forskellige stævner, kan du se på vores hjemmeside Iwaz.dk

 

Hytten / hal:

Ud over at få ryddet op og slået græs mm. har vi i Iwaz, nydt at ha vores egen hytte, og få skudt, som klubbens medlemmer har lyst og tid til

I 2015 måtte vi stoppe med at leje hallen på Rismarksvej, da vores udlejer skulle bruge pladsen. Vi blev enige om, at finde noget andet. Vi har gennem Odense Kommune, lejet os ind i en gymnastiksal, hvor vi kan skyde en gang om ugen. Det er vi meget glade for. Her er varmt og hyggeligt.

 

Markeder:

For første gang tog Iwaz med til Københavns Middelalder Marked. Det var et rigtig godt markeder som vi glæder os til at deltage i igen.

Vores tro følgesvend Buebanen, havde vi med på Jernaldermarkedet. Det var godt besøgt og folk fik selvfølgelig en vejledning i bueskydning. Dette gjorde sig også gældende på Lundeborg Jernaldermarked. Her kæmpede vi desværre med en kraftig vind. Men det gik, og vi hyggede os, og publikum fik en meget fin vejledning i skydning. Vinden forsatte desværre også da vi deltog i Glavendrup Vikingemarked. Vi måtte sande at vores buebane i løbet at natten havde overgivet sig til den kraftige vind. Et meget hyggeligt marked med mange besøgende.

Derudover har Iwaz deltaget i : Kong Menveds marked på Kalø, Danehof i Nyborg, Og Kampdagene i Nyborg.

 

Træf:

I år stod Iwaz for buemager træf. Vi havde lånt vores nabo, Racerbanens klubhus. Det var mange deltager, og fine indslag om bla overfladebehandling af træ, varme hærdning af buer, og buens historie og udvikling gennem tiden. Menuen var vores jernaldergryde.

 

2015 har været et rigtig godt år og vi glæder os til at se hvad 2016 har at byde på.

Iwaz bestyrelse

Ole Hansen

Formand