Velkommen til
Iwaz langbuelaug

Bestyrelsens beretning 2019

Stævner

-Vejen vinterstævne den første søndag i januar. Olaf, Lars P, Lars V og Ole og Vibse. Vibse blev nr 1

-Odins stævne i juni , Ole vandt Odins øje . I damerækken blev Vibse nr 1 og Alex nr 2

-Traditionelt træf i Vejen blev desværre aflyst

- DM i Ribe levede desværre op til sit rygte, det regnede voldsomt . Peder og Jukke var de sejeste fra Iwaz De deltog. Jukke blev nr. 5 og Peder blev nr. 25.

- Alex deltog i Nyborg Slotsbuelaug  buestævne. Et rigtig hyggeligt og godt stævne

- Kampdagene i Nyborg – Olaf  nr 1 og Ole nr 3  kom hjem med hver et par slotte ( præmier )

 

Iwaz deltog i både viking og middelalder markeder.

  1. Odins odense / jernaldermarkedet, Som sædvanligt et rigtig godt marked, med mange gæster. Vi havde buebane med og  vi stod for bueopvisning (palnatokeskydning) Vi var mange iwaz`ere og vi havde en rigtig hyggelig lejr.
  2. KMM – Lars P og Peder deltog i storslaget. Begge overlevede. Vi andre passede lejren imens .
  3. Jelling Vikingmarked – vi havde buebane med. Et super hyggeligt marked, med rigtig god mad og flotte toiletteforhold.
  4. OMD  - Peder deltog i storslaget . Han overlevede. Vi havde en super hyggelig lejr, men desværre uden så mange publikum, de havde svært ved at finde os .
  5. Glavendrup – vi havde buebane med og vi stod for bueopvisning ( palnatoke) også her var Iwaz godt repræsenteret. Frokosten skulle vi selv stå for, og den smagte fantastisk, tak til mad holdet.
  6. kampdage – De sidste kampdage, under denne form. Vi deltog i storslag og 2 buekonkurrencer . Også her var vi pænt mange afsted.

 

Hytten / gymnastik salen

Der blev nusset om hytten. Den fik olie og tjære (ingen fjer) og der blev ryddet op. Vi sluttede dagen af med at grille pølser og brød. 

Poul , Peder og Jukke  er begyndt at lægge fliser nede ved hytten, så vi slipper for de våde og grimme paller.  Ligesom de forrige år har vi lejet gymnastiksalen ,til vores vinterskydning og det har fungeret godt.

 

Andet

Vi deltog i forskellige arrangementer i Odins Odense / jernalderlandsbyen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk