Velkommen til
Iwaz langbuelaug

Bestyrelsens beretning for 2021

 

Året har været præget af at corona igen har drillet os. Enten pga max deltager og eller også har vores gymnastiksal været brugt til vacc.

Det har gjort at vi i perioder har haft begrænsning på antal skytter af gangen ( iflg de udsendte restriktioner  fra kommunen)

Vi startede året med at vi mødtes ved hytten den 3 januar hvor vi grillede og ønskede hinanden et godt nytår.

Den 21 februar tog vi en tur til Frøbjerg 3D bane. Denne succes gentog vi igen den 3 april.

Den 2 maj fik vi afprøvet ”Pouls bro” og den fungerer super godt. Vi var mange der fik overvundet vores broskræk 😊

Den 19 til 20 maj tog vi på vikingemarked i Odins Odense. Vi var Lasse, Kremata, Annemarie, Lars P, Peder og Pilespidsen. Et hyggeligt marked og skønt at komme ud og få luftet teltet igen.

Den 27 juni holdt vi Sankt Hans med mål og skydning af skumheks. Vi sluttede af med at grille et par pølser.

Den 8 til 12 juli tog Iwaz på sommerferie ved Ribe vikingecenter. Vi var Søren, Lasse, Kremata, Poul og Marianne, Annemarie, Peder, Lars P, og Pilespidsen. Vi havde et par dejlige og hyggelige dage. Vejet var godt, dog blev vi udsat for voldsom regn i ca 2 timer. Nogen fik indlagt dush i teltet og andre fik indlagt vand under tæpperne.

Den 3 august tog vi en på træningstur til Frøbjerg 3D bane, så vi var klar til DM i Ribe.

Den 14 august var vi som sædvanlig til DM i vikingelangbueskydning i Ribe. Vejret var godt og vi havde en god dag. Vi var Lars V, Ole og Vibse.

Den 3 til 4 september deltog vi Glavendrup vikingemarked. Vi var Annemarie, Lasse, Lars P, Peder, Søren, Poul og Marianne, Mette m/ fam, Pilespidsen og Kremata. Vi havde Iwaz buebane med og buebanepasserne havde voldsomt travlt.

Den 2 oktober tog vi til Moesgård. Vi havde en super hyggelig tur. Vi var Lars P, Annemarie, Ole og Vibse.

Den 3 oktober afholdt vi generalforsamling for 2020...

Den 17oktober tog Iwaz til 3D stævne i Ulfborg. Vi var Poul, Marianne, Peder, Lars V, Annemarie, Ole og vibse.  Annemarie vandt i Cloud skydning STORT TILLYKKE.

Den 13 november lagde Iwaz hus til årets buemagertræf. Vi holdt det i gymnastiksalen. Vi havde mange tilmeldt og en rigtig god dag 😊 Emnerne var Fysioterapeut Kenneth fra Aalykkensfysioterapi med indlæg om måden at bruge kroppen rigtigt på når man skyder med bue, og Jens Krasilnikoff fra Århus universitet, fortalte om ”Buens kulturhistorie i et Europæisk perspektiv” og til sidst fremlagde Iwaz resultatet af vores meget omfattende forsøg med fremstilling af buestrenge, af diverse fibre herunder brændenælde, og limning af buestrenge

Den 19 december havde vi julehygge ved hytten. Lars V havde bestilt flæskesteg, brun kartofler m/ rødkål og brun sovs, og det fik han / vi, i form af en super flot kage som Annemarie havde bagt.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk