Velkommen til
Iwaz langbuelaug

BUESKYDNINGEN

Iwaz Langbuelaugs medlemmer skyder ved flere forskellige lejligheder.


Herunder kan du læse lidt om rammerne for, hvornår Iwaz’erne hiver langbuerne og pilene frem.

Laugsaftener
Iwaz holder Laugsaften en gang om ugen, hvor medlemmerne træner deres færdigheder indenfor bueskydning. Her er der mulighed for at notere sine points, så man kan holde øje med sin egen udvikling. Når medlemmerne er færdige med at skyde drikkes der kaffe, for hyggen og sammenholdet er vigtigt i Iwaz.

 

Træning udendørs
Om søndagen mødes de af Iwaz’erne, der ikke har “fået nok” på laugsaftenen om torsdagen, for at skyde flere pile af sted. Her træner vi også på flere forskellige afstande - lige fra 3-4 m til distanceskydning på ca. 50m

                                                                      

Stævner, Konkurrencer og Træf
Iwaz deltager ved diverse stævner, konkurrencer og træf for at konkurrere mod andre bueskytteforeninger. Iwaz’erne plejer at få nogle gode placeringer ved disse arrangementer – du kan se medlemmernes individuelle placering ved forskellige arrangementer under “Resultater”.

Illustration af store slag
På historiske markeder udspilles gerne kampe og slag mellem den pågældende tidsalders krigere. Nogle af disse markeder bruger foruden nærkamps-krigere også bueskytter på slagmarken i disse slag.
Mange af Iwaz’ medlemmer prioriterer sådanne markeder højt, når vi hvert år skal beslutte, hvilke arrangementer Iwaz Langbuelaug skal deltage i.


Alle, der har prøvet det, vil give os ret – det ER bare sjovest at skyde på noget, der siger “AV!”

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk